2009. február 17., kedd

Van barátság férfi és nő között?



Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér

Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és életre szóló véd- és dacszövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Izgalmas órai levelezéseik közben még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így töltik majd egymással levelezve. A sors próbára teszi barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket: újra és újra elválasztja egymástól Rosie-t és Alexet. S bár a gyerekek komoly felnőtteké cseperednek - dolgoznak, megházasodnak, gyereket nevelnek, válnak - a gyermekkori varázslatos kötelék életük minden öröme és bánata közepette megmarad.
Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?
Az "Ahol a szivárvány véget ér" az írónő egyik legeredetibb bestsellere: a felszínes és mély érzelmekről szóló fordulatos, sodró történet kizárólag leveleken, elektronikus üzeneteken és meghívókon keresztül tárul elénk.

Kicsit hosszú a könyv, a vége pedig az előzőekhez képest nagyon begyorsul, de azért szerethető történet. Igazi borús hétvégére való.

8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Free Blog Counter
Poker Blog